LAKS, LTD FIRM

LAKS, LTD FIRM

Адреса: Chernihiv region., Nizhyn str. Moscow House, 54
Телефон: +38(04631) 52725 , +38(04631) 52728
Факс: +38(04631) 52981

Краща допомога при пошкодженнях


Самим простим, зручним і економічним перев'язочним матеріалом для м'якої фіксації пов'язок на пошкоджених ділянках тіла в хірургії, нейрохірургії, травматології та дерматології, є «Бинт еластичний сітчастий трубчастий» виробництва компанії «МІРАН».


Самим простим, зручним і економічним перев'язочним матеріалом для м'якої фіксації пов'язок на пошкоджених ділянках тіла в хірургії, нейрохірургії, травматології та дерматології, є «Бинт еластичний сітчастий трубчастий» виробництва компанії «МІРАН».


Лікування хірургічних ран, побутових травм, опіків, накладення компресів і пов'язок, не обходиться без застосування фіксуючих матеріалів (марлеві бинти, сітчасті бинти, лейкопластири і т.д.). Правильний вибір перев'язувального засобу може значно мінімізувати травмуючий вплив на пошкоджену ділянку тіла. Саме сітчасті трубчасті бинти дозволяють м'яко, швидко, надійно зафіксувати пов'язки і компреси на різних ділянках тіла. Їх використовують замість марлевих бинтів і лейкопластирів, при цьому: не треба мотати! Не сповзають! Не прилипають! Не обмежують руху! Не порушують кровообігу, сприяють вентиляції шкіри! Фіксація пов'язок з їх допомогою дозволяє заощадити час і перев'язувальні матеріали, що значно зменшує фінансові витрати на перев'язки. Володіючи такими перевагами, бинт еластичний сітчастий трубчастий - оптимальний вибір для фіксації пов'язок і компресів в лікувально-профілактичних установах і домашніх умовах.
Позитивною особливістю сітчастих трубчастих бинтів є їх еластичність і міцність. Вони легкі і прості в застосуванні. Сітчасті бинти одягаються швидко і легко, без складної перев'язочній технології. На пошкоджену ділянку тіла накладається марлева серветка з ліками і закріплюється «сіточкою». При необхідності поміняти серветку, досить відвернути сітчастий бинт, а потім закріпити пов'язку, надівши «сіточку» назад. Застосовуючи трубчастий сітчастий бинт, важливо правильно вибрати потрібну ширину, так як вузький бинт буде здавлювати тканини, а надмірно широкий - сповзати.
Компанія «МІРАН» випускає сітчасті трубчасті бинти трьох типів, залежно від використовуваного матеріалу (бавовна, поліестер, поліамід), і максимально можливу кількість розмірів: бинти шириною: 1 см, 3 см, 5 см, 7см, порізані на відрізки різної довжини: 15см, 25см, 50см, 100см, 300см, 500см.

Більше не треба мотати! Не сповзають! Не прилипають!

Просто! Швидко! Зручно! Надійно!
Бинти еластичні сітчасті трубчасті - це найкращий вибір у застосуванні при перев'язках в лікувально-профілактичних установах та домашніх умовах!